Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Arktisen heimon tarina:

Arktinen Heimo syntyi ystävysten ja opiskelutovereiden kesken. 
Kaikilla oli sama ajatus: elämme valtavassa luonnon aarreaitassa, jota kukaan ei kunnolla hyödynnä! Luonnontuotealan koulutuksessa Velho-opettaja Anja opetti perusteet kasvien ravinnollisista ja lääkinnällisistä ominaisuuksista, ja näytti käytännössä omalla esimerkillään, kuinka loputtomasti tuotteita voi kehittää oman kokemuksen karttuessa. 
 
Kipuvoide tuli ensin
 
Deva, Heimon perustaja, sai ensimmäisenä koulupäivänä tehtäväkseen kehittää parinsa kanssa yrteistä toiminnallisen voiteen. Syntyi voide ”Helpottaja”, joka lievittää kaikenlaista kipua ja kiristystä, parantaa palanutta ihoa ihmeellisen nopeasti ja toimii jopa luonnollisena liuku- ja hierontavoiteena. Voide pääsi yleisille markkinoille, kun Devan oma kehomekaanikko, suomalainen ja kalevalainen jäsenkorjaaja Markku pääsi voiteeseen käsiksi. Markku vannoi voiteen nimeen paitsi Devalle, myös kaikille jotka viitsivät kuunnella, ja kannusti järjestämään sitä mahdollisimman monen saataville.
 
Devan isä rakensi kuivurit ja hellävaraiseen kuumennukseen sopivat tuotantovälineet ja -tilat ja niin alkoi kipuvoiteen tuotanto. Kasvit kerätään Kemistä ja sen yläpuolelta Lapista, yöttömän yön alueelta, aina käsin ja jokainen kasvi huolella valikoiden.
 
Atopiavoide ystävälle
 
Seuraava tuotantoon asti päässyt tuote kehitettiin avuksi tuskaiselle atoopikkoystävälle. Syntyi voide, ”Uudistaja”, johon yhdistettiin parhaat ja laadukkaimmat, hoitavat öljyt sekä vaikuttavimmat yrtit, joiden Deva arveli parantavan kutisevan ja hilseilevän ystävänsä eloa. Tuotetta pääsivät kokeilemaan myös muut iho-ongelmaiset ja niin sen käyttö levisi maailmalle.
 
Shampoot käytännön tarpeeseen
 
Veden kuljettaminen ympäri maailmaa on luonnonvarojen tuhlausta. Pullotetuissa shampoissa on yli puolet pelkkää vettä. Lisäksi pullotetut shampoot tuottavat runsaasti muovijätettä. Nämä ominaisuudet voi välttää palashampoota käyttämällä. Arktisen Heimon jäsenet kehittelivät kukin omalla tahollaan shampooreseptejä, ja nyt parhaimmat on valikoitu myyntiin. Tulossa on myös hiushaude ja hiusten hoitoaine. 
 
Arktinen Heimo haluaa kasvaa laaja-alaiseksi kehonpuhdistusaineiden tuottajaksi. Kehittelytyö siis jatkuu, ja valikoimiin ollaan kehittämässä  kehon ja kasvojen kuorinta-aineita sekä hammastahna.
 
Heimo on vahva, kun siinä on erilaista osaamista. Siksi Arktinen Heimo kutsuu uusia tekijöitä ja kehittelijöitä mukaan. Olisitko sinä seuraava jäsenemme?