Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Arktisen Heimon jäseneksi?

 

Meidän Heimomme on alun alkaenkin suunniteltu kasvamaan. Nimen oli ihan alunperinkin tarkoitus olla yhteinen tuotemerkki eri luonnontuotteiden pienille tuottajille, jotka ovat samanhenkisiä ja haluavat tehdä samantyyppisiä tuotteita, luonnontuotteita; elintarvikkeita luonnonkasveista, marjoista tai sienistä, kosmetiikkaa, käsitöitä ja taidetta. Yhdellä isolla, yhtenäisellä ja laadukkaalla brändillä voi olla helpompaa saada tunnettuutta ja näkyvyyttä, sekä sitä kautta myös myydä, kuin kymmenellä pienellä. 

 

Sopiva tuottaja

 

Tunnistatko sinä itsesi meidän arvoistamme? Tai onko Arktisen Heimon nimi ja ulkoasu sinusta kiinnostava, niin että sinulle tulee tunne, että haluaisit myös ”olla meillä töissä” ja tehdä tuotteita valikoimaamme? Onko asenteesi kohdallaan, niin että teet parasta laatua tinkimättömästi ja olet ylpeä kuuluessasi rehelliseen pohjoisen heimoon? Haluatko sinä tukea muitakin heimolaisia menestymään?

 

Ota yhteyttä Deva Valosanaan ja esittele itsesi ja osaamisesi. Ehkä voisimme hyvinkin olla samaa porukkaa.

 

Sopiva tuote tai palvelu

 

Arktisen Heimon tuotevalikoimaan sopii tuote, joka on:

 • Arktinen, eli tuotteen sisältö, materiaalit, tai ainakin vaikuttavat ainesosat ovat pohjoisesta.
 • Laadukas, eli käytetyt kasvit ostetaan vain koulutetuilta poimijoilta (koulutus onnistuu Heimon sisällä, joukossamme on useita virallisesti koulutettuja yrtti-, marja- ja sienineuvojia), kosmetiikankin raaka-aineet ovat syötävän laadukkaita (esimerkiksi ei rypsi-, rapsi-, tai muita halpoja ja elimistössä hapettumista aiheuttavia öljyjä) ja vaikkapa käsitöiden materiaalit ostetaan tai kerätään eettisestä lähteestä.
 • Kohtuullisen hintainen. Me haluamme saada pohjoisen luonnon aarteet kaikkien saataville, koko maailman käyttöön, sillä me uskomme, että ne haluavat tehdä maailmalle hyvää. Tämä onnistuu vain kohtuullisella hinnoittelulla. 
 • Sarjaan sopiva. Etsimme ennen kaikkea tuotteita, joita meillä ei vielä ole, mutta jotka olisi hyvä saada markkinoille. Tällä hetkellä kaipaamme esimerkiksi hiustenhoitoaineen, vartalon- ja kasvojen ihon kuorinta-aineiden ja luonnollisen hammastahnan kehittäjää tai valmistajaa. Myös vaaraton deodorantti ja itse tehdyt suitsukkeet olisivat tervetulleita valikoimaan.

 

Brändin alle 

 

Arktisen Heimon brändi on ammattilaisten kanssa loppuun asti pohdittu ja näkyväksi synnytetty. Se on syntynyt rakkaudesta ja jokainen tarina on tosi, jokainen väri edustaa heimoa ja jokainen tuote heimon arvoja. Brändi on se, joka myy, joka näkyy ulospäin ja joka muistetaan, eli jonka perässä on helppo ostaa uudestaan samaa tuotetta. Brändi luo uskottavuutta ja positiivisia mielikuvia, asiakas luottaa brändiin, jonka tuntee ja hänen on helppo suositella sitä muillekin.

 

Tuotteesi ALV:ttomasta loppuhinnasta brändin osuus on 10 %, eli tuotteesi päästessä valikoimaamme, perimme brändin käytöstä maksun. Jos sinulla ei ole yritystä, voit liittyä osuuskuntaamme, jolloin huolehdimme myös lähes kaikki yrittäjän velvollisuutesi, voit tuottaa pienimuotoisesti ja samalla mm. säilyttää työttömyysturvasi, jos et ole muualla töissä. Voit kysyä lisätietoja työosuuskunnan toiminnasta halutessasi ja me vastaamme mielellämme.

 

Brändin alla olevat heimolaiset auttavat toinen toisiaan, eli muun muassa myyvät myös toistensa tuotteita. Toisillemme myymme luonnollisesti tukkuhinnoin, eli voit saada voittoa myös muiden saman brändin tuotteiden myynnistä. Heimolla on oma messuosastotyylinsä, heimomerkkinsä ja asiakaspalveluasenteensa, joihin kaikkiin saat apua ja ohjeistusta liittyessäsi.

 

Haluatko kuulua Arktiseen Heimoon, vaikka sinulla ei ole valikoimaan sopivaa tuotetta?

 

Se onnistuu kyllä! Saat Heimon kunniajäsenyyden seuraavasti:

 • Lahjoita rahaa luonnon, eläinten tai lasten suojeluun ja osoita täten arvomaailmasi konkretiassa.
 • Kierrätä kaikki roskasi ja tavarat, joita et enää tarvitse.
 • Pukeudu kierrätettyihin, tai muuten ekologisiin vaatteisiin ja asusteisiin.
 • Suosi villaa ja muita hippiäismateriaaleja ja ihania värejä (koska niissä on mukava olo ja kun ihmisellä on mukava olo, hän on mukavampi maailmalle).
 • Rakasta pohjoisen elementtejä, tulta ja tuulta, karua luontoa ja puhtaita kasveja.
 • Usko shamanismiin, luonnonhenkiin, parantajiin ja noitiin.
 • Puhu ja tee luonnon puolesta, suojele sitä ja elä sen mukaisesti.
 • Arvosta villiyttä ja aitoutta, niin ihmisissä kuin tuotteissa.
 • Halua tukea heimoasi ja itseäsi toteuttamaan elämäntehtäväsi ja unelmasi.
 • Elä korkeamman tietoisuutesi mukaisesti ja muista pysyä läsnä.
 • Valitse aina rakkaus.

 

Haluatko rintamerkin kunniajäsenyydestäsi? Esittäydy Deva Valosanalle ja kerro, miten sinä olet jäsenyytesi ansainnut, niin järjestetään sinulle se, mikä sinulle kuuluu.