Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Arktiset Heimolaiset, osa 2

Lisätty 10.09.2018

Sini Sieppi, ihana myyjämme esittäytyy!

Huipputyyppi ja mukava myyjä samassa paketissa (toim. huom.)

 

Olen Sini Sieppi ja työskentelen tällä hetkellä hyvinvointialan yrittäjänä. Oma yritys on tulosta pitkällisestä etsinnästä ja lopulta itsensä löytämisestä, tosin matka on vielä kesken.

 

Pikkunoita 

Olen ollut lapsesta asti kiinnostunut kasvilääkinnästä, noituudesta ja kaikesta yliluonnollisesta. Äiti ja tädit kertoivat kaikenlaisia juttuja näyistä, hengistä ja jopa peikoista joita olivat nähneet. Olipa meillä äidin kanssa yhteinen ufohavaintokin aikanaan Keminmaassa, mikä on jäänyt elävästi mieleen. Jo ala-asteella olin koulun myyjäisissä ennustajaeukkona. Tunsin aina olevani vähän erilainen kuin muut, mutta tulin silti hyvin ihmisten kanssa toimeen. Taide on myös ollut aina osa elämääni. Erityisesti musiikki, teatteri ja kuvataide. Äiti ja tädit maalasivat ja isäni soitti aina kitaraa ja lauloi.

Vaikka minulla oli haaveita näyttelijän ja muusikon urasta aikoinaan, niin jo alle kouluikäisenä sanoin että minusta tulee myyjä. Olin hyvin myyntihenkinen jo pienestä pitäen. Kaverin kanssa poimimme kukkia ja teimme niistä kimppuja, mitä myimme sitten ovelta ovelle. Kaupustelimme myös itse kirjoittamaamme lehteä ja joulukortteja.

 

Lempituotteet ja Heimo löytyy

Olin jo vuosia ajatellut, että haluaisin jotakin myydä, kunhan vaan löytyisi tuote johon pystyisin täysillä luottamaan ja uskomaan. Aikaisemmissa työyhteisöissä olin nähnyt paljon epärehellisyyttä, kilpailua ja kyynärpäätaktiikkaa, mikä sai ihmiset palamaan loppuun ja voimaan huonosti. Minä en enää sellaiseen kykene. Tutkin montakin verkostomarkkinointijuttua, mutta oikein mikään tuote ei tuntunut sopivalta. 

Onneksi tapasin Devan yhteisen musiikin ja 5D-bändimme tiimoilta. Ihastuin Devan tippoihin ja voiteisiin ja käytin monta sekoitusta itse, mm.: Ei vituta yhtään, Ovi vaurauteen ja Viimeinen pisara. Devan kukkatippakurssilla inspiroiduin näistä kukista entistä enemmän ja tein oman Taikavoimat käyttöön sekoituksen. Nyt minulla on käytössä upouusi Rakkaustippa. Koen että tämä rakkaustippa on erityisesti vahvistanut rakkautta ja hyväksyntää itseä kohtaan, mikä on kaiken lähtökohta. Olen kokenut innostuksen ja onnen tunteita, mutta myös syvää puhdistusta vanhasta vihasta ja pettymyksistä. Kipuvoide Helpottaja on myös lempituotteitani. Laitan sitä lihaskipuihin ja heti helpottaa.

Kävimme yhdessä Devan kanssa kesällä kasvilääkinnän kurssin ja lähdemme vielä Brasiliaan syventämään opintoja. Tuo kasvikurssi palautti mieleeni kuinka viehättynyt olinkaan jo lapsena kasveista ja kasvilääkinnästä. Aika moni ongelma nykypäivänä johtuu luontoyhteyden puuttumisesta. Tällä luontoyhteydellä on merkittävä vaikutus ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen. Luontoyhteyden puuttuminen johtaa stressiin, riippuvuuksiin ja sairauksiin. Luontoyhteyttä vahvistamalla voimme löytää terveytemme ja itsemme uudestaan.

 

Juuret ja historia

Vanhempani ovat molemmat kotoisin lapista. Minä kävin syntymässä Kurikassa, mutta sitten muutimme lappiin. Edesmennyt isäni oli kotoisin Inarista ja äitini Karigasniemestä. Asuimme myös Karigasniemessä ja Pohjois-Norjassa vähän aikaa minun ollessa alle kouluikäinen. Äitini isä eli pappa joksi häntä nimitin, oli saamelainen. Hänen vanhempansa olivat inarinsaamelaista perua ja muuttivat Karigasniemeen InarinKarhujärveltä. Pappa varttui tenojokivarressa, oli ammatiltaan teurastaja ja innokas kalamies. Vahva luontoyhteys ja yhteys alkupäiskansoihin on varmasti osittain perua tästä yhteydestäni pohjoiseen. Olen muuttanut monia kymmeniä kertoja elämässäni, asunut mm. Tampereella ja Gran Canarialla, mutta lappi on aina säilynyt elämässäni paikkana, jossa vaan pitää päästä välillä käymään ja latautumaan.

Kävin ilmaisutaidon lukion Tampereelle. Muutin sinne itsekseni 15- vuotiaana. Taiteelliset haaveeni ajoivat minut Inariin opiskelemaan vuodeksi saamenkieltä ja kulttuuria. Ajattelin sen perusteelle hakea Oulun yliopistoon lukemaan saamenkieltä. Tarkoitus oli muuttaa takaisin Karigasniemeen, koska se oli ainoa paikka joka tuntui kodilta. Tapasin kuitenkin lomareissulla entisen aviomieheni ja hänen kautta elämäni taas muuttui. Perustimme yhteisen ravintolan ja siinä menikin sitten kuusi vuotta elämästä yrittäjänä. Opinnot jäivät kesken, kun en yrittäjänä enää joutanut opintoihin keskittymään. Sattumalta olin opiskeluaikana päätynyt myös tekemään puhelinmyyntiä, jossa olinkin yllättäen poikkeuksellisen etevä. Siinä tuli ensimmäiset viralliset kokemukset myyntityöstä. Eron jälkeen laitettiin yhteiset yritykset myyntiin. Minun oli tarkoitus jatkaa opintoja, mutta koska siihen oli vielä yli puoli vuotta aikaa niin hakeuduin takaisin puhelinmyyntiin. Enhän sieltä sitten malttanutkaan lähteä kun rahaa tuli ja olin työssäni hyvä.

 

Kriisin kautta uuteen elämään

Sitten tulikin kolmenkympin kriisi ja aloin miettimään elämääni. Tuntui että kaikki haaveet olivat jääneet toteuttamatta ja olin loukossa työssä, josta en enää pitänyt. Henkinen herääminen hiipi elämääni ja käänsi kaiken päälaelleen. Aloin kysyä kuka minä olen, mitä haluan ja mikä on kaiken tarkoitus? Irtisanouduin työstäni ja kaikki vuosien aikana karkuun juoksemani asiat vierivät päälle. En ollut käsitellyt mitään menetyksiä elämässäni, en isäni kuolemaa, avioeroja, sydänsuruja, väkivaltaa, ahdistusta en mitään. Olin vaan loputtomasti paennut kaikkea erinäisiin riippuvuuksiin, päihteisiin, mielihyvään ja työnarkomaniaan. Tuli romahdus ja tuosta pohjakosketuksesta ei auttanut muuta kuin lähteä kiipeämään ylöspäin. Rukoilin apua ja sain kokea ihmeellisen väliintulon. Enkelit ja johdatus tulivat elämään. Hain kaiken avun vuosien aikana mitä saatavilla oli noitatohtoreista lääkäreihin. 

 

Henkinen koulutus

Välivuosien aikana koulutin itseäni jatkuvasti ja opiskelin. Opiskelin numerologiaa, astrologiaa, korteista katsomista, kanavointia yms. Hakeuduin Valonsisarten intuitiivisen energiahoitamisen kurssille ja kouluttauduin energiahoitajaksi. Tämän jälkeen kävin yrittäjäkurssin ja Rakkaudentähti RY:n näkijä- ja parantajakoulutuksen. Sitten opiskelin vielä vaatetusalan artesaaniksi Oulun Pikisaaressa. 

Välivuosien aikana olin myös viettänyt usemman kuukauden Las Palmasissa Gran Canarialla ja sinne veri veti yhä uudestaan. Koulun jälkeen päätinkin hakea sinne töihin myyntihommiin. Olin osakemyynnissä Canarialla yhden talven jonka jälkeen linja suljettiin ja työt siirtyivät takaisin Suomeen. Olin jo jonkun aikaa tehnyt tarottulkintoja asiakkaille sivutoimisena yrittäjänä. Viime keväänä tulin kuitenkin siihen pisteeseen, että töitä alkoi olla jo liikaa kun päivätyöni myynnissä söi hermoja ja aikaa. Sitten sain hakemani pestin Astral Tv:stä ja tästä sain tarvittavan uskalluksen irtisanoutua myyntihommista. Siis muista myyntihommista, kuin oman Heimon tuotteiden myynnistä, mutta ne löytyivätkin vasta, kun olin jo muille työskentelyn lopettanut!