Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kansanparannus 

 

Maailmassa on PARANNETTU kautta aikojen, aina, jo kauan ennen kuin länsimainen lääketiede oli edes olemassa.

Kalevalainen ja suomalainen jäsenkorjaus ovat aivan mahtavia juttuja. Ilman niitä esimerkiksi Heimon perustaja Deva ei kulkisi pystyasennossa. Lääkärit eivät skolioosille mitään mahtaneet ja tavallinen hieronta ei lihasten kivettyneisiin virheasentoihin auttanut. Jäsenkorjaus auttoi ja nyt tämä emäntä kulkee täysin suoraselkäisenä ja erittäin hyvävointisena. Siinä oikeni myös henkinen selkäranka fyysisen mukana, kun vähän mietiskeli esiin nousseita asioita ja asetti uusia rajoja. Suosittelemme lämpimästi. Jäsenkorjaajat myös yleensä pitävät Helpottaja -voiteesta kovasti, sillä se auttaa heitä tekemään työtään ja mahdollistaa asiakkaan helpottamisen jatkumisen kotioloissa. 

 

Luonnonlääkkeet, rohdot, ovat tietenkin erittäin lähellä Heimon sydäntä. Kasvien ja sienten maailma on loputtoman mielenkiintoinen ja aina löytyy uusia tietoja parantavista ominaisuuksista, kun vaan jaksaa lukea ja kokeilla. Kasvien antamat lahjat ovat niin ihania, kiitollisia ja kauniita, että nämä sivut on oikeastaan perustettu ihan niiden kunniaksi. 

 

Elämäntaidonvalmennus on nykyajan kansanparannusta. Ennen mieltä vaivaavissa asioissa mentiin shamaanin tai poppaeukon puheille, nykyään mielen ongelmiin on olemassa erilaisia valmennustekniikoita, joilla vanhoista uskomuksista pyritään eroon ja luodaan uusia, joilla oman maailmankuvansa ja siten maailmansa, voi parantaa. Parhaat elämäntaidonvalmentajat ovat paitsi valmentajan ammattiin koulutettuja, samalla näkijöitä ja parantajia ja he antavat ihmisille paitsi tarkkanäköisyytensä prosessin tueksi, myös rakkautensa ja tukensa etenemistä auttaakseen. 

 

Reikihoito, vyöhyketerapia, homeopatia ja akupunktio, sekä muun muassa kambo-sammakon limahoito ovat kaikki käytännössä hyväksi ja toimiviksi todettuja apuja monenlaisiin ongelmiin. Tosiasia on, että ihminen löytää apua, jos hän on avulle valmis, eikä länsimainen lääketiede ole todellakaan ainoa vaihtoehto, vaikka sillekin varmasti on oma paikkansa.