Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kiertotietoisuus

 

Tiesittekö, että nainen elää joka kuukausi läpi kaikki neljä vuodenaikaa? Että luonnollisen kierron aiheuttamat vaihtelut eivät olekaan uhka, kiusaa ja sairaus, eikä nainen ”tule hulluksi” tai ole jotenkin ”epävakaa” tai ”huono”, siksi että on jopa 30 kertaa erilainen kuukauden sisällä? Hän on, koska hänen kuuluu olla. Hän on, koska niin on luonnossa tarkoitettu. Jos kiertoa alkaa seurata joka päivä, säännöllisesti, siinä alkaa huomata säännönmukaisuutta, joka käy täydellisesti järkeen. 

 

Kierrosta voi tehdä mahtavan, koko perhettä ja yhteiskuntaa voimauttavan asian, sen piilottelun ja häpeän, jopa pelon ja ahdistuksen sijasta, mitä naisen luonnolliseen kiertoon nykyään liittyy. Jos oppii ymmärtämään, että esimerkiski ensimmäiset päivät on parasta viettää hiljaisuudessa ja seuraavat päivät täydessä draivissa, kun taas sitten tulee mietteliäämpi vaihe ja sitten on tarve puolustaa rajoja, omaa tekemistä ja kalenteria oppii säännöstelemään. Puoliso oppii, milloin on parasta tehdä yhteisiä suunnitelmia ja milloin ei ja jopa lapset oppivat antamaan löysiä niinä päivinä, kun nainen sitä eniten kaipaa. Tämän kaiken oppimiseen tarvitaan kuitenkin ennen kaikkea naista itseään - sitä, että hän antaa itselleen luvan olla nainen ja alkaa tutkia itseään ja kiertoaan. Toivomme, että jokainen nainen tekisi tämän, tutustuisi itseensä ja omiin salattuihin voimiinsa, jotka kiertotietoisuudessa piileksivät. On mahtavaa, kun antaa itselleen tilaa olla luonnollisesti sitä, mitä on, olipa se tänään feromoneja uhkuva super-kesänainen, tai luolaan mietiskelemään vetäytyvä talvi-erakko. Se rakkaus, jota itseään kohtaan tuntee, on kaiken lähtökohta. Kun oma kuppi on täysi, on varaa kaataa muillekin. Mutta mistä kaadat, jos et edes tunne itseäsi? Ja miten voit väittää tuntevasi itsesi, jos et tunne perustavanlaatuista asiaa itsestäsi - oman kiertosi vaikutusta arkeesi?

 

Valitettavasti emme ole löytäneet aiheesta vielä kirjallisuutta suomeksi, mutta ainakin englanniksi asiasta on olemassa ihana äänikirja : https://www.hayhouse.com/wild-power-audiobook