Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Matka - The Journey

 

Matka-menetelmän vastaanotti Brandon Bays niminen nainen omassa valtavassa kriisissään muutama vuosikymmen sitten. Se on yksinkertaisuudessaan hämmästyttävä ja nerokas. Kirjan lukemalla opit itse käyttämään Matka-menetelmää omien ongelmiesi purkamiseen, mutta maailmalla on myös tuhansia ja tuhansia virallisesti koulutettuja Matka-terapeutteja, jotka osaavat viedä sinut alitajuntasi kerroksiin käsittelemään joko fyysisiä tai henkisiä ongelmiasi. 

 

Matkassa rentoudutaan ja laskeudutaan omaan mieleen, mistä purkutyö voi alkaa. Terapeutti ohjaa sinut haluamallesi tasolle ja auttaa sinua käsittelemään ja tulkitsemaan muistoja ja kuvia, jotka alkavat tulvia mielesi näytölle. Matkan tärkeä osa on dialogi ja anteeksianto, sekä paluu Lähteeseen, josta käydään hakemassa voimaa, joka tuodaan tähän päivään ja päivätodellisuuteen saakka. Lopuksi kirjoitetaan myös kirje, tulevaisuuden itseltä tähän päivään. Ne kirjeet ovat parhaita kirjeitä, jotka tulet koskaan saamaan, koska ne ovat aivan käsittämättömän tarkkoja. 

Matkasta voit lukea lisää tilaamalla kirjan tai esimerkiksi tutustumalla sivuihin https://www.facebook.com/thejourney.finland/ Suomalaisia terapeutteja löydät osoitteesta https://www.thejourney.com/practitioners/?country=FI ja täällä siitä on selitetty aika hyvin http://www.soulteam.fi/matkamenetelma/