Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palashampoot: Loistava, luonnollinen, runsas vaahto ja pitkään kestävä luontoystävällinen palamuoto

                                                                                                                                                                Kaikki Arktisen Heimon palashampoot on valmistettu vain parhaita raaka-aineita käyttäen. Jokaisessa palassa on pohjana neitsytkookosöljyyn uutettu peltokorte, joka on luonnon oma piin lähde (97%) . Pii on hiusten, ihon ja kynsien tärkein rakennusaine!

 

Huomaathan, että koska shampoot ovat täysin öljypohjaisia, ne toimivat eri tavalla kuin nestemäiset shampoot. Ne voivat muutaman pesukerran jälkeen tuntua rasvoittavan hiuksia, kun päänahka totuttelee siihen, ettei sen kaikkea suojakerrosta viedäkään mitään mitään tilalle tuomatta viemäriin jokaisella pesukerralla. Ilmiö tasoittuu nopeasti ja huomaat, että hiuksesi voivat luonnostaan hyvin! 

 

Hierotaan suoraan palasta hiuksiin tai ensin käsiin ja siitä hiuksiin. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele. Anna shampoon/saippuan kuivua hyvin käyttökertojen välissä, niin se pääsee kovettumaan ja kestää käytössä pitkään.

 

Raikastaja

Tuoksuva, kultainen ja voimakas kultapiisku on tunnettu tervehdyttävistä ja tulehdusta parantavista voimistaan. Siankärsämö puolestaan on luonnon oma mini-apteekki, antibakteerinen, sieniä ehkäisevä ja haavoja ja iho-ongelmia nopeasti parantava. Reipastaja sopii erityisesti niille, joilla on ongelmia päänahassa, mutta myös muille, jotka kaipaavat erityistä raikkautta hiuksiinsa. 

Raaka-aineet: neitsytkookosöljy, peltokorte, oliiviöljy, kultapiisku, siankärsämö, kaakaovoi, mehiläisvaha, vesi, risiiniöljy, lipeä

 

 

 

 

Ravitsija

Voimakas, vahvistava nokkonen ja suomalainen hampunsiemenöljy toimivat vihreänä kultana tässä volyymipakkauksessa. Nokkonen on kuuluisa ravintopommi, eikä vitamiineja täynnä oleva, syötävä suomalainen hamppu jää huonoksi kakkoseksi. Nämä kaverukset antavat hiuksille ihanaa tuuheutta ja voimaa. 

 

Raaka-aineet: neitsytkookosöljy, nokkonen, peltokorte, hampunsiemenöljy, oliiviöljy, mesiangervo, kaakaovoi, mehiläisvaha, vesi, risiiniöljy, lipeä

 

 

 

Reipastaja

Hunajainen, unelmainen, hoitava mesiangervo, vahva ja ravitseva nokkonen ja verenkiertoa elvyttävä eteerinen rosmariiniöljy toimivat käsi kädessä tässä kovassa, runsaasti vaahtoavassa palashampoossa.  Hyvä perusshampoo kaikille hiuslaaduille, ihana, virkistävä tuoksu.

 

Raaka-aineet: neitsytkookosöljy, peltokorte, oliiviöljy, nokkonen, mesiangervo, kaakaovoi, mehiläisvaha, vesi, risiiniöljy, lipeä, eteerinen rosmariiniöljy. 

 

 

 

HUOM! Shampoot ovat koemyynnissä tämän yhden erän verran, joten jos palaute on positiivista muualtakin kuin sukulaisilta ja ystäviltä, ne ilmoitetaan virallisiin rekistereihin ja otetaan vakituiseen tuotantoon. 

 

 

 

 

Tämän kevään ekstraa: 

Saippuat

Niinhän siinä kävi, että kun yritin tehdä oman järkeilyni mukaan erityisen mahtavaa shampoota, siitä tulikin hyvää saippuaa ja päinvastoin. Näissä saippuoissa on erityisen hoitavaa ja pehmentävää avokadoöljyä, joka toimii ihanasti iholle, mutta ei niinkään hiuksille. Hiuksia kiillottavaa mehiläisvahaa näissä saippuoissa ei puolestaan ole lainkaan.

 

Luksus-mesiangervo

Rakentava peltokorte, pehmeä ja elvyttävä mesiangervo ja vahvistava nokkonen hoitavat ihoasi kaakaovoin ja avokadoöljyn siivittäminä tässä pehmeässä, ylellisessä saippuassa.

Raaka-aineet: neitsytkookosöljy, peltokorte, oliiviöljy, nokkonen, mesiangervo, kaakaovoi, vesi, avokadoöljy, risiiniöljy, lipeä

 

Luksus-siankärsämö

Rakentava peltokorte, paranemista edistävä ja antibakteerinen siankärsämö ja vahvistava nokkonen hoitavat ihoasi kaakaovoin ja avokadoöljyn siivittäminä tässä pehmeässä, ylellisessä saippuassa.

Raaka-aineet: neitsytkookosöljy, peltokorte, oliiviöljy, nokkonen, siankärsämö, kaakaovoi, vesi, avokadoöljy, risiiniöljy, lipeä