Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hinnat, tilausohjeet  ja postimaksut näkyvissä Tuotteet -yläsivulla. 

 

Helpottaja / Easer / Lättare

Luonnon oma voide kipuun ja hierontaan

Nature’s balm for pain and massage


INCI: Olea europaea, spiraea ulmaria extract, plantago major extract, cera, foeniculum vulgare oleum.

FIN: Sisältö: Ekstraneitsytoliiviöljy, mesiangervouute, piharatamouute, mehiläisvaha, eteerinen fenkoliöljy

EN: Content: Extravirgin olive oil, meadowsweet extract, eurasian plantain extract, beeswax, fennel essential oil

SWE: Innehåll: Extra virgin olivolja, älggräs extrakt, groblad extrakt, bivax, eterisk fänkål olja.


Tehty Suomen Lapissa, Made in Suomi Finland

Säilytys huoneenlämmössä tai viileämmässä / Keep in room temperature or cooler / Förvaring: Rumtemperatur eller kallare


Tämä mesiangervoa ja piharatamoa pullollaan oleva, ekstraneitsytoliiviöljyyn ja mehiläisvahaan pohjautuva voide on jo Arktisen Heimon klassikkotuote.  Ensimmäiset vuodet tätä eteerisellä luomufenkoliöljyllä (Frantsila) ihanaksi terästettyä voidetta sai vain kierrätetyissä lasi- ja muovipurkeissa hyvin harvoissa ja valituissa tapahtumissa, tai jos osasi kysyä, niin valmistettiin. Sitten tuli ensimmäinen sadan kilon tilaus kokeneelta kansanparantajalta ja piti järjestää tuotanto, purkit, etiketit ja virallinen laskutus. Syntyi Crema Artica - pohjoinen kipu- ja hierontavoide, jolle teetettiin virallinen turvallisuustutkimus ja joka rekisteröitiin EU:n kosmetiikkatietokantaan. Käyttöominaisuuksia alkoi paljastua lisää asiakaspalautteista ja tuotteen oli aika päästä kuluttajien käsiin. Ensin kokeiltiin nimeä Armo kipeälle, mutta koska tuote osaa muutakin kuin lievittää kipua, se nimettiin uudelleen Helpottajaksi.

Helpottaja helpottaa hierontaa oikeanlaisen pidon ja miellyttävän tuntuman vuoksi. Se helpottaa kipua ja kiristystä sisältämiensä kipua lievittävien yhdisteiden, kuten asetyylisalisyylihapon (Asperiinin vaikutusaine) ansiosta. Piharatamon moninaiset ja tiuhaan tutkitut vaikuteaineet muun muassa elvyttävät ja hoitavat ihoa ja limakalvoja. Fenkolin eteeristä öljyä on käytetty muun muassa nestekierron, liikalihavuuden, selluliitin ja ryppyjen hoitoon. Se on lihasjännityksiä laukaiseva ja myös antiseptinen vaikuteaine. 

 

Suositellaan: Lihas- ja nivelkipuun, jännittyneille ja rasittuneille paikoille, auringossa palaneelle iholle, hellille paikoille, kasvukipuihin, levottomille jaloille, hierontaan ja liukuvoiteeksi.


Uudistaja / Renewer / Förnyare

Luonnon oma voide rikkinäiselle iholle

Nature’s balm for broken skin


INCI: hydrogenated coconut oil, olea europaea, hydrogenated hemp seed oil, cera, plantago major extract, urtica dioica leaf extract, achillea millefolium extract, solidago virgaurea extract

FIN: Sisältö: Neitsytkookosöljy, ekstraneitsytoliiviöljy, hampunsiemenöljy, mehiläisvaha, piharatamouute, nokkosuute, siankärsämöuute, kultapiisku-uute

EN: Content: Virgin coconut oil, extravirgin olive oil, hempseed oil, beeswax, eurasian plantain extract, nettle extract, yarrow extract, goldenrod extract

SWE: Innehåll: Virgin kokosolja, extra virgin olivolja, hempfröolja, bivax, groblad extrakt, brännasla extrakt, rölleka extrakt,  gullris extrakt.


Tehty Suomen Lapissa, Made in Suomi Finland

Säilytys huoneenlämmössä tai viileämmässä / Keep in room temperature or cooler / Förvaring: Rumtemperatur eller kallare


Uudistaja syntyi atooppisen ihon hoitoon. Minä en enää jaksanut katsoa erään atooppisen kulkijan kärsimystä, vaan kehitin voiteen rikki menneelle iholle. Siihen tuli kolme parasta öljyä, mitkä tiesin; suomalainen hampunsiemenöljy, neitsytkookosöljy ja ekstraneitsytoliiviöljy. Lisäksi siihen tarvittiin neljää yrttiä - nokkosta rakentamaan ja ravitsemaan, kultapiiskua nestekiertoon, siankärsämöä tulehdukseen ja piharatamoa rauhoittamaan ja elvyttämään. Sama Lahtisen vahavalimon kosmetiikkalaatuinen mehiläisvaha pitää kasassa tämän voiteen, kuin Helpottajankin. 

Suositellaan: Atooppiselle iholle, haavautuneelle iholle, akneiholle

Tuotteita ei suositella niille, jotka ovat allergisia jollekin ainesosista, kuten mehiläisvahalle, tai tuotteen sisältämälle kasville. Helpottaja ei sovi niille, ketkä ovat asperiiniallergisia. Verenohennuslääkkeitä käyttävien tulee varmistaa lääkäriltään, onko tuotteen käyttö heille sallittua.